Samarbejder

Her i SkaberZonen har vi konstant gang i flere projekter på én gang, og vi er en virksomhed som lever af at samarbejde med andre. Derfor har vi valgt at bruge denne side til at give et overblik over vores forskellige samarbejdspartnere.

  • Socialøkonomi Kalundborg

Vi er som socialøkonomisk virksomhed i SkaberZonen stolte af at være en del af Socialøkonomi Kalundborg, som spiller en vigtig rolle i Kalundborgs erhvervsliv.

 

Skoletjenesten Kalundborg (Knowledge Hub Zealand)

Knowledge Hub Zealands afdeling “skoletjenesten” arbejder med at understøtte skolerne i Kalundborg Kommune med forskellige aktiviteter indenfor områderne “science, technology, engineering og mathematics”.

Her i SkaberZonen står vi for at holde workshops for forskellige skoler, hvor eleverne kommer ud og arbejder med praktiske ting og lærer om ting som fx genbrug.

Intertek

Intertek er verdens ledende virksomhed når det kommer til inspektion og kvalitetstest af forbrugsvarer i mange forskellige brancher som f.eks. kemikalier, skønhedsprodukter og transport.

Vores samarbejde med dem omhandler innovative praktiske løsninger til forskellige problemstillinger som de har stået overfor. Eksempler på dette er bl.a. deres nye vifter til klimaanlæg og gravering af deres stålflasker.

Kalundborg Symbiosis

Kalundborg Symbiosis er verdens ledende industrielle symbiose. Det er et projekt mellem 14 forskellige firmaer i Kalundborg, som er gået sammen om at dele ressourcer imellem dem.

I denne sammenhæng har vi produceret og leveret en spilleplade, som skoleklasser kan benytte sig af, og dermed lære om vigtigheden af energibesparende tiltag.

UngKalundborg

UngKalundborg, eller ungdomsskolen Kalundborg, er en organisation som tilbyder unge fra 13-18 år som tilbyder en række hold med bl.a. gratis undervisning, rejser, aktiviteter, klubber osv. som har til mål at give unge i Kalundborg sociale og lærerige oplevelser deres fritid.

SkaberZonen har et igangværende samarbejde med UngKalundborg, og vores værksted er åbent for dem til at komme ned og “lege” med vores faciliteter og være kreative.

Adresse

Banegårdspladsen 2

4400 Kalundborg

Kontakt

Founder og værksteds ansvarlig
Brian – 20675991

Founder, Administration og kommunikation
Freja – 25121819

Email

Brian@Skaberzonen.dk
Freja@Skaberzonen.dk